+ 995(32) 2 47 01 01
ონლაინ დახმარება
კონტაკტი
Geo
Eng
Rus
მთავარი
ცენტრის შესახებ
დირექტორი
დირექტორის მოადგილეები
სტრუქტურა
კვლევითი და ექსპერიმენტალური ბაზები
ლაბორატორიული ბაზები
ცენტრთან არსებული საბჭოები
პარტნიორები
სიახლეები
აგრორჩევები
მეფუტკრეობა
მეცხოველეობა
მევენახეობა
მემცენარეობა
მეფრინველეობა
მებაღეობა
მებოსტნეობა
მექანიზაცია
ნიადაგმცოდნეობა
მცენარეთა დაცვა
პროდუქტების შენახვა-გადამუშავება
კანონმდებლობა
საჯარო ინფორმაცია
ტენდერები
ანგარიშები
საჯარო განხილვისთვის
კარიერა
კატალოგი
განცხადების ფორმა
კონტაქტი
სტრუქტურა
ცენტრის კვლევითი ბაზები
ცენტრთან არსებული საბჭოები
დირექტორის მოადგილეები
ლაბორატორიული ბაზები
პროდუქტთა შენახვა-გადამუშავება
●
წვენების დაკონსერვების მეთოდები და ტექნოლოგია
●
დაბალკონდიციური ვაშლის გადამუშავების კომპექსური ტექნოლოგია
●
ნატურალური, უშაქრო ლიმონათების მიღების ტექნოლოგია
●
ვაშლის ძმრის წარმოების ხერხები
●
ხილი და ბოსტნეული - გზა ჯანმრთელობისკენ
●
დეალკოჰოლიზებული ღვინო