+ 995(32) 2 47 01 01
ონლაინ დახმარება
კონტაკტი
Geo
Eng
Rus
მთავარი
ცენტრის შესახებ
დირექტორი
დირექტორის მოადგილეები
სტრუქტურა
კვლევითი და ექსპერიმენტალური ბაზები
ლაბორატორიული ბაზები
ცენტრთან არსებული საბჭოები
პარტნიორები
სიახლეები
აგრორჩევები
მეფუტკრეობა
მეცხოველეობა
მევენახეობა
მემცენარეობა
მეფრინველეობა
მებაღეობა
მებოსტნეობა
მექანიზაცია
ნიადაგმცოდნეობა
მცენარეთა დაცვა
პროდუქტების შენახვა-გადამუშავება
აგროსატყეო კულტურები
კანონმდებლობა
საჯარო ინფორმაცია
ტენდერები
პროაქტიულად გამოსაქვეყნებელი დოკუმენტები
საჯარო განხილვისთვის
კარიერა
ეროვნული კატალოგი
განცხადების ფორმა
კონფერენცია
კონტაქტი
პერსონალურ მონაცემთა დაცვის ოფიცერი
სტრუქტურა
ცენტრის კვლევითი ბაზები
დირექტორის მოადგილეები
ლაბორატორიული ბაზები
მეცხოველეობა
●
რძის მიღება და პირველადი დამუშავება
●
მერძეული ნახირის შექმნა
●
ბრუცელოზი - სიმპტომები და ბრძოლის მეთოდები
●
ცხვრის მოვლა-შენახვა
●
აბრეშუმის ჭიის მოვლა
●
თევზის დაავადებები
●
მტკნარი წყლის თევზის წარმოების საინვესტიციო შესაძლებლობები
●
სიმინდის სილოსის დამზადების მარტივი მეთოდი გლეხურ მეურნეობაში
●
შუალედური კულტურების როლი მეცხოველეობის საკვები ბაზის განმტკიცებისთვის
●
ღორის მოშენება და დაავადებათა პროფილაქტიკა
●
მსხვილფეხა პირუტყვის რძის მწარმოებელი ფერმის მოწყობის რეკომენდაციები
●
მეგრული წითელი ჯიშის ძროხა და მეჯოგეთა ყოფა-ტრადიციები
●
ცნობარი - ცხოველთა ინფექციური დაავადებები